Services

Telenor i Bruuns Galleri

Gør hver dag bedre hos Telenor

Hos Telenor forbinder vi dig til alt det, der er vigtigt for dig. Uanset om du overvejer en ny smartphone, lækkert tilbehør eller er på jagt efter lynhurtigt internet, så sørger vi for det hele.

I Telenors flotte butik har vi samlet alt det, der gør hver dag bedre. Du kan opleve de nyeste mobiltelefoner fra de største brands som Apple, Samsung, Huawei, Sony og mange flere, og du finder også et stort udvalg af lækkert tilbehør. Fra det nyeste smartwatch til de fedeste høretelefoner.

På nettet med MaxSpeed

MaxSpeed er lynhurtigt internet hos Telenor. Vi har bredbånd til både COAX, DSL og Fiber.

Forbrugerrådet Tænk har testet næsten 100 bredbåndsprodukter og kåret MaxSpeed 1000 Mbit til den bedste bredbåndsforbindelse. Så hvis du vil lynhurtigt på nettet, skal du bare kigge forbi.

Services

Vores medarbejdere står altid klar til at gøre din dag bedre. Uanset om du har brug for hjælp til en app på din mobiltelefon, eller om du har spørgsmål til dit internet derhjemme, så er du velkommen til at kigge forbi.

I butikken kan du også få rådgivning til det bedste mobil- eller internetabonnement, hvis du er mindre erhvervsdrivende.

Vi glæder os til at se dig hos Telenor 😊

Butikken tilbyder Click & Collect 

Save Icon selectedSave Icon
Telenor

Telenor

close iconLukket
hours

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Humac
Lukket
TILBUD

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!