Services

3 Butikken i Bruuns Galleri

I 3Butikken kan du finde alt fra de nyeste telefoner, et lynhurtigt 5G internet, tablets, højtalere og masser af andet tilbehør, til skarpe priser.

Siden 2003 har 3 været indbegrebet af tårnhøje ambitioner med målet om at være innovative og banebrydende – og det kan mærkes i butikken. 3 vægter deres venlige og kompetente personale højt, og de står altid klar til at hjælpe dig med deres ekspertise. Har du brug for hjælp til at finde den bedste løsning, skræddersyet til dig og dine behov, kan du trygt gå forbi 3butikken.

 

Internet til hjemmet 5G

Oplev lynhurtigt Internet til hjemmet 5G hos 3! Med en trådløs internetforbindelse slipper du for nedgravning af kabler og teknikerbesøg. Det tager få minutter at komme online, og så kan du bruge dit internet så meget, som du har lyst – helt uden bekymringerne om langsom forbindelse, databegrænsning eller udfald.

 

Byt til nyt

Har du en gammel telefon, tablet eller smartwatch liggende i skuffen, så tag den med til os og få et tilskud til dit nye køb. Har du flere, der ikke bliver brugt længere, kan du endelig medbringe dem alle og få et samlet tilskud.

Når du indleverer din mobil, tablet eller smartwatch i din 3Butik, støtter du op om genbrug af brugt elektronik. Vi hjælper dig med at slette alt data fra din telefon og sørger derefter for at din enhed kan bruges hos en ny bruger eller komponenterne kan adskilles og bruges i produktionen af ny elektronik. Det er altså lige meget, hvilken stand din enhed er i – kom ned med den, så skal vi nok give den nyt liv, mens du får luft i budgettet.

 

3LikeHome

Skal du til udlandet? 3 var det første teleselskab der i 2014 sløjfede roamingafgifter i udlandet – dette blev senere kendt som 3LikeHome og er et koncept der fortsat udvikles og udvides. I sommeren 2022 blev muligt at bruge alt sin data i EU, EØS og UK som kunde hos 3 – derfor dækker 3 nu lande på tværs af EU USA og store dele af Asien. Med dette initiativ ønsker 3 at være det foretrukne teleselskab for rejselystne danskere.

 

3Afbetaling

Det behøver ikke at være dyrt at købe en telefon. Hos 3 tilbydes der rente- og gebyrfri afbetaling og du bestemmer selv, hvor lang eller hvor kort, du ønsker din afbetalingsperiode skal være. Det samme gælder også tilbehør; så har du øjne på din nye højtaler, tablet eller andet, men er den lidt for dyr, er der ingen grund til bekymring.

 

3Butikken glæder sig til at se dig!

 

Save Icon selectedSave Icon
3 Butikken

3 Butikken

close iconLukket
hours

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Telenor
Lukket
GEJSER
Lukket
OneFone
Lukket

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!