Restauranter

Frellsen Chokolade i Bruuns Galleri

Chokoladehåndlavede lækkerier

Frellsen Chokolade i Bruuns Galleri er den helt rette butik, når din søde tand trænger til lidt forkælelse. Som i 1897, da Julius Muldorff Frellsen grundlagde en sukkervarefabrik i Slagelse, bliver de søde lækkerier stadig fremstillet ved håndkraft, de bedste råvarer og et skvæt sjæl og kærlighed. Vi kræser altid for detaljen, så du kan smage og dufte den bedste kvalitet i vores chokolade, kaffe, te og andre lækkerier.

Gennem fire generationer har familiefirmaet I. M. Frellsen været ligestillet med gourmetprodukter med en naturlig, autentisk smag, og du kan derfor altid forvente det lille delikate ekstra, når du køber kaffe eller chokolade hos os. Hvert stykke chokolade er et lille mesterværk i udseende og smag og vil uden tvivl vække glæde hos alle chokoladeelskere.

Velsmagende gaveartikler

Hvem kan stå for fristelsen af lækker chokolade eller kaffe? Vi har derfor flotte gaveæsker, der udgør den optimale gaveidé, når du vil gøre ekstra indtryk på én, du kender. Kom forbi i Aarhus, frist sanserne, og bliv fortryllet af de mange velsmagende godbidder.

Save Icon selectedSave Icon
Frellsen Chokolade

Frellsen Chokolade

close iconLukket
hours

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE