Restauranter

Café Karma i Bruuns Galleri

Café Karma Aarhus | Tid til den gode pause

Besøg Café Karma i Bruuns Galleri, når sulten melder sig, eller du skal mødes med vennerne. Uanset om du skal have en stor frokost eller en lækker kop kaffe, finder du det hos os.

Når du besøger Café Karma, bliver du mødt af vores søde og smilende personale. God service er en del af vores DNA, og vi vil altid gøre vores ypperste for at du har det godt, når du tager en velfortjent pause hos os.

Åbningstider:
Man - lørdag: 10-22
Søndag: 10- 21
(Køkkenet lukker en time før alle dage)

Velkommen til Café Karma i Aarhus.

Lækker mad hele dagen

På Café Karma i Bruuns Galleri i Aarhus kan du nyde et lækkert måltid mad eller få stillet den lille sult hver dag – hele dagen. Vores lange åbningstider gør det nemt for dig at finde et tidspunkt, der passer dig.

Hvis du kommer forbi til frokost, kan du med fordel prøve en af vores populære frokostmenuer, hvor du kan spise dig mæt for småpenge. Du kan også vælge en af dine andre Café Karma-favoritter, som vi serverer i hele vores åbningstid. Vi laver altid mad af gode råvarer, hvilket sikrer den gode smag, og uanset hvad du bestiller, er du garanteret at få et veltilberedt måltid hos os.

En tiltrængt pause

Café Karma i Aarhus er meget mere end god mad og lækker kaffe. Det er også et sted, hvor du kan tage en tiltrængt og velfortjent pause i din hverdag – alene eller sammen med dem, du holder af. De fleste lever travle liv i dag, og derfor har de fleste brug for afslappende pauser. I vores rolige omgivelser serverer vi netop det for dig, du har mest lyst til, så du kan slappe helt af og nyde din pause til fulde. Uanset hvad du har lyst til, er der derfor god grund til at komme forbi os og tage et hyggeligt afbræk fra hverdagen, hvad enten det er formiddag, eftermiddag eller aften.

Klub Karma

På Café Karma elsker vi at sprede god stemning. Derfor har vi oprettet Klub Karma, hvor alle vores dejlige kunder har mulighed for at blive forkælet lidt ekstra. Du kan eksempelvis spise gratis på din fødselsdag, hvis I kommer mindst fire personer. Derudover får du som medlem af Klub Karma særlige tilbud sendt til din mail.

Parkering

Under Bruuns Galleri finder du en parkeringskælder, hvilket gør det nemt for dig at tage bilen, når du skal spise på Café Karma. Du behøver derfor ikke bekymre dig om at finde parkering i Aarhus, når du har lyst til lidt god karma. I vores parkeringskælder finder du både handicapparkering ved indgangene til centret, ligesom du også finder ladestandere, så du kan lade din elbil op, mens du holder parkeret.

Café Karma tilbyder take away 

Save Icon selectedSave Icon
Café Karma

Café Karma

close iconLukket
hours

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE