Restauranter

Espresso House i Bruuns Galleri

Espresso House byder velkommen i Bruuns Galleri i Aarhus, hvor du kan mødes med dine venner og veninder og tage en velfortjent pause fra hverdagens trummerum. Vores hyggelige kaffebar ligger i stueetagen af centret, og vi byder på håndbrygget kvalitetskaffe, te, kakao og læskende iste og lemonade. Er du sulten, kan du for eksempel kaste dig over vores morgenmadsmenu med scones, en sandwich eller en af vores lækre chokoladeboller.

Espresso House er både ideel for dig, der kommer forbi i farten, og for dig, der ønsker at forkæle dig selv med en hyggestund, enten alene eller i godt selskab. Uanset hvad sørger vores søde baristaer for både service og kaffe i særklasse. Hvis du har lyst til noget andet end kaffe, kan du vælge en af de mange andre drikke, du finder på menukortet.

Den gode kop kaffe

Hos Espresso House brænder vi for den gode kaffe. Derfor er kun den bedste kaffe god nok, og alle bønner der går gennem kværnen og Baristaens kyndige hænder er såkaldt specialkaffe, der hører til blandt det bedste i verden.

En lille, stærk espresso. En blød og varmende caffe latte. Eller en lækker og cremet cappuccino? Uanset hvordan du foretrækker din kaffe, byder vi hos Espresso House i Aarhus på smagsoplevelser i særklasse. Den gode kop kaffe er en vigtig del af vores DNA, og vi gør altid vores bedste for at give dig den ultimative kaffeoplevelse.

Noget for enhver smag

Er du ikke den store kaffedrikker, men vil du stadig gerne nyde den særlige stemningsfulde atmosfære på Espresso House i Bruuns Galleri, så fortvivl ej. Vi tilbyder nemlig et bredt udvalg af andre drikkevarer end kaffe – og det hele er naturligvis nøje udvalgt og i høj kvalitet.

Skal du have noget at varme dig på, så prøv den populære Chailatte eller en af vores gode teer, eller forkæl dig selv med vores mørke chokolade brygget på chokolade fra belgiske Callebaut. Er du mere i humør til en kold drik, så prøv storfavoritten Frapino med din yndlingssmag eller en forfriskende iste.

Derudover tilbyder Espresso House et stort udvalg af bagværk og brød fra vores helt eget bageri, Espresso House Bakery, og et lækkert udvalg af forskellige salater, sandwiches og tærter til den store eller lille sult.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Save Icon selectedSave Icon
Espresso House

Espresso House

close iconLukket
hours
TILBUD

KØB 1 DRIK OG FÅ 50% PÅ NR. 2 DRIK HOS ESPRESSO HOUSE

Kaffetørstig? Tag et smut forbi Espresso House i Bruuns Galleri.

13/09/22 - 31/12/26

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE