Restauranter

Emmerys i Bruuns Galleri

100 % økologiske fristelser

Hos Emmerys i Bruuns Galleri i Aarhus møder du en duft af økologiske og velsmagende lækkerier. Du kan finde alt fra lune rugbrød, friske boller og sprøde og svampede kager til friskbrygget kaffe, te, chokolade, skyr med müsli, lette sandwicher og salater samt smagfuld pesto og hummus.

Vores passion for det lækre og økologiske håndværk går helt tilbage til de århusianske 90’ere, hvor kokken, Per Brun, lancerede et surdejsbrød helt ugen gær. Netop denne surdej blev hjørnestenen i Emmerys’ udvalg, der er spækket med økologi, smag, kraft og karakter. Vi gør et stort nummer ud af at lave ægte og enkle delikatesser uden tilsætninger. Fordi det godt må smage af noget – og gerne må smage af mere.

Kom forbi Emmerys i dag. Vi ser frem til at friste dine smagsløg med vores mange økologiske godter. Velbekomme!

Økologi til enhver sult

Hos Emmerys i Aarhus er vi stolte af at være et 100% økologisk bageri, og uanset om du er sulten efter morgenmad, frokost eller lidt til kaffen, kan vi vise dig et lækkert udvalg – og altid med dejlige smagsprøver på disken. Du kan nyde maden i vores hyggelige butik, tage den med dig ud i byen eller hjem på sofaen.

Uanset hvad du har lyst til, finder du det hos os. Vores ekstraordinære fokus på råvarer af bedste kvalitet giver sig til udtryk i vores velsmagende udvalg af bagværk og lækker morgenmad og frokost.

Frokost hos Emmerys i Aarhus

Ved du ikke, hvor du skal spise frokost i Aarhus? Så kom ind til os. Vores lækre salater og sandwiches kan friste enhver, og de er et godt og sundt alternativ til fast food. Du kan enten tage din frokost med tilbage til kontoret, med udenfor, eller du kan nyde den hos os.

Hvis du er i særligt godt humør, kan du forkæle dig selv med en kop kaffe og en kage til dessert. Vi lover, at du ikke vil fortryde det.

Åbningstider

Skal du have morgenbrød med på arbejdet? Så kom forbi Emmerys i Bruuns Galleri. Vores centrale placering i byen gør det nemt lige at svinge forbi, og vores fordelagtige åbningstider betyder, at du godt kan nå forbi os, inden du møder på arbejde.

Samtidig holder vi længe åben til hverdag, så hvis du lige skal sørge for noget dessert til at gøre en almindelig onsdag sjovere, kan du også sagtens komme forbi os efter arbejde. Du kan se vores specifikke åbningstider her på siden øverst til højre.

Parkering i Bruuns Galleri

Er du i bil? Det er intet problem. Vores centrale placering i Aarhus gør det ikke svært at finde en parkeringsplads. Vi har nemlig en stor parkeringskælder med plads til biler, motorcykler og handicapkøretøjer.

Hvis du kører i elbil, kan du oplade din bil, mens du er inde i Bruuns Galleri ved hjælp af vores CLEVER ladestandere. Ladestanderne passer til alle slags elbiler. Husk at medbringe eget ladekabel og ladekort fra CLEVER.

Save Icon selectedSave Icon
Emmerys

Emmerys

close iconLukket
hours

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE