Restauranter

Det Grønne Køkken i Bruuns Galleri

Salat & Thai Take Away

Det Grønne Køkken i Bruuns Galleri serverer lækre salater og thai take away af gode råvarer, som du kan spise i centret eller tage med hjem – eller til dit yndlingsspot i Aarhus. Vores buffeter er et rent slaraffenland af sund og lække mad, der får tænderne til at løbe i vand. Vi giver dig et lille stykke af Thailand midt i Aarhus, og vores mad giver dig den afslappede feriestemning, du går og længes efter i hverdagens trummerum.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Det Grønne Køkken!

Bland selv din mad

En af de helt store fordele ved Det Grønne Køkken er, at du selv blander din mad. På den måde får du præcis det, du kan lide at spise, når maden er købt hos os. Når du besøger os, bliver du mødt af intet mindre end 7 overdådige buffeter, der er fyldt med lækre salater, klassiske forårsruller og autentiske karryretter, Thailand er kendt for. Bland alt det, du synes, ser allerbedst ud, og vej det ved kassen – og så har du frokosten eller aftensmaden klar!

Det sunde alternativ i hverdagen

I en travl hverdag kan det godt være svært at holde den sunde livsstil. Måske kender du til at komme til at spise usundt som en følge af en hverdag med for mange gøremål og for få timer i døgnet. Selv om du har alle de bedste intentioner, kan det være svært at vælge sund mad, fordi det ofte er mere besværligt og tidkrævende end de mere usunde alternativer.

Hos Det Grønne Køkken løser vi dit dilemma, idet vi tilbyder dig et sundt, nemt og lækkert alternativ, så du kan holde fast i de gode vaner – selv på de dage, hvor det hele er ved at koge over. Desuden får du mere energi til din travle hverdag, når du husker at give din krop sundt brændstof. Så kom ind og vælg mellem alle vores sunde retter.

Lækker frokost hos Det Grønne Køkken

En god shoppetur med vennerne eller veninderne kan med fordel ende hos Det Grønne Køkken med en sund, lækker og nærende frokost. Efter at have shoppet i mange timer, er de fleste sultne. Vores mad er altid klar, så I kan få stillet sulten med det samme.

Samtidig får I fornøjelsen af at vælge mellem den ene sunde ret efter den anden i vores store buffet. I bestemmer selv hvad og hvor meget mad, I vil have, hvilket vil sige, at portionsstørrelserne hos os altid passer til din sult.

Parkering i Bruuns Galleri

Når du besøger Det Grønne Køkken, kan du parkere din bil i Bruuns Galleris parkeringskælder. Her finder du god plads til alle typer af biler, og uanset om du har brug for handicapparkering eller en ladestander til din elbil, finder du det hos os. Derfor er det altid let at hente mad fra Det Grønne Køkken. Vores lange åbningstider gør det desuden nemt at finde tid til at lade os stå for tilberedningen af din frokost eller aftensmad.

Save Icon selectedSave Icon
Det Grønne Køkken

Det Grønne Køkken

close iconLukket
hours

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE