Flere nye butikker i Bruuns Galleri

Og vi glæder os helt vildt til at byde dem velkommen!

GRAND OPENING

MERE FASHION

D. 27. september står vi klar til at byde HELE TRE nye butikker velkommen i Bruuns Galleri på 1. sal.

Matinique, Kings & Queens og SAMS slår alle sammen dørerne op d. 27/9, og vi GLÆDER OS!

Det er tre butikker som bidrager positivt til vores detailmix, hvor vi altid bestræber os på at have noget for enhver smag.

MATINIQUE

Når du besæger Matinique, vil du opleve et univers med særlig fokus på materialer, fit, samt velovervejede detaljer. Her finder du tidsløse kollektioner, der rummer både formelle og casual styles designet med udgangspunkt i funktionalitet og komfort. I butikken i Aarhus finder du alt det essentielle til din garderobe – fra skarpe jakkesæt og skjorter til sæsonens overtøj og sko, og cool, alsidige styles som overshirts, strik og jeans.

Hos Matinique i Bruuns Galleri er din tilfredshed vores højeste prioritet, og vores personale står altid klar til at guide dig, så dit besøg hos os bliver en god oplevelse. Kom ind og lad dig inspirere af sæsonens aktuelle kollektioner og vores stærke basis styles, og find det du mangler til din garderobe.

KINGS & QUEENS

Kings & Queens byder på forskellige stilarter fra sæsonaktuelle danske, internationale modemærker til drenge og piger. Vores indkøb gør vi på baggrund af inputs fra kunder, inspiration fra modemesser og udlandsrejser. Vi lytter til kunderne, og tager deres behov med i vores overvejelser, når vi køber ind.

Vi forhandler alle de stærke mærker på drengesiden som f.eks. 7 days Active, Woodbird, Wood Wood, H2o, Les Deux og mange flere.

På pigesiden forhandler vi bl.a. 7 days Active, Woodbird, Mood Copenhagen, Envii, H2O, Havaianas, JJXX, Pavement og Object. Kings & Queens har hovedkontor i Slagelse. Derudover har vi en webshop og 18 butikker – med flere på vej.

SAMS

Hos SAMS finder du følgende mærker:

SAMS

SAMS BLACK

Daniel de Prato

I butikker finder du ALT til den moderne mand, både til arbejds- fest- og hverdagsbrug

Det sker der