Restauranter

Sunset Boulevard i Bruuns Galleri

Gode smagsoplevelser og smilende betjening

Hos Sunset Boulevard i Bruuns Galleri kan du stille sulten med saftige burgere, sprøde sandwich, snacks, pastasalat og milkshakes. Menukortet er bredt og byder på et frisklavet måltid, uanset om du søger det kødfrie alternativ eller noget til den lille sult. Sunset er ydermere et ideelt valg for børnefamilier. Deres børnemenu tilbyder valget mellem hamburger, cheeseburger eller sprøde nuggets, og siden 2020 har Sunset desuden erstattet legetøjet i børnemenuen med plantning af træer i danske folkeskove og urbane mikroskove.

Fokus på smag og kvalitet

Sunset Boulevard blev grundlagt i Odense i 1996 og har siden udviklet sig til den største dansk-ejede fastfoodkæde i Danmark. Den gode smag og råvarer af høj kvalitet er i centrum, og takket være en vedvarende indsats for at levere gode smagsoplevelser, er de nu blevet et naturligt førstevalg for mange danskere. Gæsten er i fokus hos Sunset, og derfor vil du altid blive budt velkommen af et smilende og imødekommende personale i vores restaurant i Aarhus.

Lækre burgere

Sunsets kerneprodukt er deres saftige burgere. De er specielt kendt for deres Hereford-kategori, der byder på store, saftige bøffer af fritgående irsk Hereford-kvæg lagt sammen i rustikke, stenovnsbagte boller. Derudover finder du både briocheburgere, der byder på flere alternativer i form af gode bøffer og sprødstegt kylling. Fælles for dem alle er, at de er frisklavede og fyldt med sprødt grønt.

Åbningstider

Der er altid længe åbent på Sunset Boulevard i Bruuns Galleri, om det er hverdag eller weekend (mandag - fredag kl. 10 - 21 og lørdag - søndag kl. 10 - 20). Det vil sige, at du altid kan få stillet sulten med en lækker burger eller sandwich lavet af råvarer i god kvalitet, hvis du bliver sulten, mens du er ude og shoppe.

Hvis du efter en lang dag med arbejde og indkøb ikke orker at lave mad selv, sørger Sunset Boulevard for lækker take away, hvor der er fokus på både smag og kvalitet. Den fordelagtige placering centralt i Aarhus og vores lange åbningstider gør det nemt for dig at tage mad med hjem uden at gå på kompromis med noget.

Butikken tilbyder take away 

Save Icon selectedSave Icon
Sunset Boulevard

Sunset Boulevard

close iconLukket
hours

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE