Mode

SNEAX i Bruuns Galleri 

Med SNEAX Stores får du tilbudt noget nyt med et inspirerende univers af sneakers. Butikkerne er et supplement til Skoringens eksisterende butikker, hvor du også kan finde et bredt udvalg af sko og mærker til hele familien. Om du er dreng eller pige, dame eller herre, så har SNEAX masser af sneakers til netop din personlige stil og dine ønske. 
Hos Skoringen elsker vi at imødekomme dine behov og fylde hylderne op med populære sko. Det gælder især sneakers, der kun bliver mere og mere moderne. Derfor har vi hos skokæden åbnet vores egne SNEAX Stores, der kun sælger sneakers fra de største brands. Butikkerne fungerer som en stor “shop in shop”. Herinde møder du en spændende og trendy stil, der understøtter de stærke brands på hylderne.

Altid nyt og spændende udvalg af sneakers 

Udvalget i SNEAX bliver løbende udskiftet. Det betyder, at du altid kan finde de nyeste og populære sneakers fra kendte brands. Vi har både til kvinder og herrer. På den måde behøver du ikke kigge mange butikker eller hjemmesider igennem for at finde dine nye sko. Kigger du forbi SNEAX, får du nemlig en fantastisk chance for at finde lige præcis de sneakers, du mangler.

 

 

Save Icon selectedSave Icon
Sneax

Sneax

close iconLukket
hours

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

SPORT 24
Lukket
TILBUD
Bahne
Lukket

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!