Mode

Sct. Mathias Ure-Guld i Bruuns Galleri

Kvalitet og håndværk siden 1990

Hos Sct. Mathias URE-GULD i Bruuns Galleri finder du alt, hvad hjerte og øje kan begære af smykker og ure. I vores butik i Aarhus finder du alle de nyeste designs, så du kan gå på opdagelse i vores smykke og ure univers. Bliv fristet af vores inspirerende udvalg af halskæder, ringe, ure, øreringe, armbånd og vedhæng til enhver tid og stil.

Siden 1990 har Sct. Mathias URE-GULD brændt for at give dig et smukt sortiment, fra det klassiske til den nyeste mode. Som erfaren guldsmed er vi indbegrebet af kvalitet, service og faglig rådgivning, og vi har nøje udvalgt de bedste brands som Seiko, Hugo Boss, Daniel Wellington, Ole Mathiesen, Certina, Emporio Armani, Jaguar, Fossil, Georg Jensen, Mads Z, Camille Brinch, Sif Jakobs, og mange flere.

Store krav til den gode service

Hos os er kvalitet og service en selvfølge. Vores faguddannede personale vil til hver en tid råde og vejlede dig gennem denne fantastiske verden af ure og smykker. For os er det afgørende, at du bliver ekspederet på en faglig og nærværende måde. Derfor sætter vi altid dine behov og ønsker i centrum, når du har spørgsmål eller er i tvivl om noget. Vores urmagere og guldsmede omfavner alle opgaver som blandt andet reparation og opfriskning af alle slags ure og smykker, vurderinger samt design og produktion af personlige smykker.

Kort sagt: Vi står klar til at hjælpe dig med ethvert ønske.

På gensyn i Sct. Mathias URE-GULD. Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Save Icon selectedSave Icon
Sct. Mathias Ure-Guld

Sct. Mathias Ure-Guld

close iconLukket
hours
TILBUD

FÅ 10% PÅ FØRSTE KØB SCT. MATHIAS URE - GULD

Smukke smykker til gode priser!

13/09/22 - 31/12/26

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Skechers
Lukket
Deichmann
Lukket

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!