Mode

Jack & Jones i Bruuns Galleri

Jeanswear og rå designs

I Jack & Jones i Bruuns Galleri bugner en forkærlighed for rå denim, kombineret med det afslappede udtryk, det tidløse snit og det internationale touch. Siden den spæde start i 1990 har Jack & Jones været synonym med denim og jeans til unge fyre. I dag - med respekt for traditionerne - blandes brandet med konstant optimeret håndværk og innovative designs.

Gå på opdagelse i vores inspirerende butik, og kast dig over vores store sortiment, hvor du kan blive klædt på fra top til tå. Vi dækker alle aspekter af herregarderoben: fra den afslappede unge fyr til manden, der går efter det tidløse snit. Fokus er på kvalitetsmaterialer, hvilket gør brandet til ét af de stærkeste på markedet. Du kan finde alt fra lækre jakker, skjorter, strik, bluser, T-shirts, bukser, casual jeans, undertøj, sokker, sko og tilbehør som bælter, solbriller, kasketter, hatte, slips og stilbevidste herresmykker.

Glødende modeentusiaster

Inspireret af tidens trends - men med et unikt fingeraftryk - er Jack & Jones blevet allemandseje. Vi lægger solidt knofedt i designprocessen, så du kan iklæde dig banebrydende jeanswear med kant og stilsikkert look. Vi mener, at lækkert modetøj skal være alle forundt, og derfor har vi altid et fornuftigt prisleje. Vores hjælpsomme og kompetente ekspedienter brænder selv for det lækre look og hjælper dig gerne med at finde dine nye tøjfavoritter.
Kom forbi i dag i Bruuns Galleri – din garderobe vil være dig evigt taknemmelig.

Butikken tilbyder Click & Collect 

Save Icon selectedSave Icon
Jack & Jones

Jack & Jones

close iconLukket
hours

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Quint
Lukket
Kaufmann
Lukket

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!