helsam_facade_ny9
Personlig pleje

Helsam i Bruuns Galleri

Helsam Bruuns Galleri er butikken for dig, der ønsker at finde din egen balance, når det handler om naturlig helse, kost og personlig pleje. Vi hjælper dig med at tage det næste skridt mod en sundere livsstil og et liv med mere overskud.

Hos Helsam kan du købe:

Kosttilskud, naturlægemidler, homøopatiske produkter, økologiske fødevarer og drikke, urter, teer, hudpleje og kosmetik, gaveartikler m.m. 

I Helsam Bruuns Galleri vil du møde autoriserede helsevejledere og få faglig sparring på dine spørgsmål omkring helsekost, sundhed og kosttilskud. Det er også her, du kan få personlig vejledning i naturlægemidler, teste make-up og mærke, hvordan cremen føles på huden. Vi har ofte besøg af vores leverandører, som demonstrerer produkterne i dybden og giver dig svar på dine spørgsmål. 

Vi ved, at det kan være en udfordring at finde tiden til at handle i hverdagen, og derfor har du også mulighed for at gå på opdagelse i hele sortimentet på Helsam.dk. Her kan du bestille dine varer og få dem leveret direkte til afhentning i butikken uden beregning.

Butikken tilbyder Click & Collect 

Save Icon selectedSave Icon
Helsam

Helsam

close iconLukket
hours

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Matas
Lukket
Thiele
Lukket
TILBUD

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!