Mode

Deichmann i Bruuns Galleri

Sko, der gør alle fødder glade

I Deichmann i Bruuns Galleri finder du sko til alle fødder. Uanset skostørrelse, temperament, økonomi, humør, smag eller stil går du aldrig forgæves hos os. Vi elsker sko i alle afskygninger og ser det som en fornem opgave at få lov til at klæde dine fødder på i et par stilfulde, behagelige sko, der vil få dine fødder til at smile.

Vi har nøje udvalgt vores sortiment og opnået et optimalt forhold mellem pris og kvalitet. Gå på jagt blandt flade støvler, sneakers, sandaler, ankelstøvler, stiletter, hjemmesko, flade sko, vinterstøvler og mange flere samt et hav af smarte accessories. Blandt vores mærker finder du 5th Avenue, Adidas, Elefanten, Fila, Gallus, Graceland, Nike, Puma, Reebok, Victory og mange flere.

Garvet skomager

Med over 100 år samt et hav af sko og trendy tilbehør i bagagen tør vi godt kalde os for en sand skospecialist, og vores succes bygger på vores overordnede mål: at stille vores kunder tilfredse. Derfor er din shopping i Deichmann på dine præmisser. Vil du have modetips og gode råd, hjælper vores venlige og kyndige personale gerne. Foretrækker du at handle hurtigt og enkelt? Alle tilgængelige størrelser står fremme i butikken, og det er helt ok at prøve så mange sko, som du vil. Kom forbi Deichmann i Aarhus i dag. Vi glæder os til at forkæle dine fødder.

Butikken tilbyder Click & Collect 

Save Icon selectedSave Icon
Deichmann

Deichmann

close iconLukket
hours

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Quint
Lukket
Neye
Lukket

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!