Kultur
Livsstil & Underholdning

CinemaxX i Bruuns Galleri

Biografoplevelser i særklasse

Er du på jagt efter den gode biografoplevelse, skal du besøge CinemaxX i Bruuns Galleri. Film hører hjemme i biografen, hvor lyd, billede og stemning går op i en højere enhed. I de bløde biografsæder glemmer du hurtigt alt om den virkelige verden, mens du effektivt lokkes længere og længere ind i filmen. I vores biografsale har du perfekt udsyn til billedet. Faktisk er to af vores lærreder Jyllands største.

Tag kæresten under armen, og nyd en romantisk aften med film på det helt store lærred. Eller arrangér en hyggelig aften med vennerne med god middag i Bruuns Galleri og efterfølgende film. Vi glæder os til at se jer!

IMAX i CinemaxX Aarhus

Er du klar til en biograftur af de helt store? Tag i CinemaxX og nyd en film og aften i bredformat. Udover at være Danmarks næststørste biograf er vi nemlig også meget stolte over at være en IMAX biograf. IMAX er verdens største filmkoncept, som med helt speciel teknik og et 200 m2 stort lærred skaber helt unikke filmoplevelser. IMAX biografer er normalt forbeholdt nogle af de største byer i verden, men du kan altså også finde det i CinemaxX i Aarhus.

Forpremierer i CinemaxX Aarhus

Når der kommer nye film, holder vi ofte forpremierer, hvor filmen bliver vist inden den egentlige premiere. En forpremiere vil normalt finde sted 1-2 dage før den officielle premiere. Hvis du har lyst til at være på forkant og se en film i biografen inden alle andre, kan du holde dig opdateret omkring vores events. Du kan med fordel melde dig ind i Club CinemaxX, hvis du ønsker at få information om forpremierer og andre events i god tid.

Giv en biograftur i gave

En tur i biografen er den perfekte gave til langt de fleste. Hvem elsker ikke at se film og spise popcorn, mens man sidder i et blødt sæde omsluttet af biografens mørke? Uanset hvem, du skal finde en gave til, er et gavekort til en biograftur en sikker vinder.

Når du køber et gavekort til CinemaxX i Aarhus kan du vælge mellem forskellige pakker, alt efter hvem gaven er til. Du kan også give et gavekort på et valgfrit beløb.

Adgang for kørestolsbrugere

I CinemaxX Aarhus er der plads til alle, og hvis du er kørestolsbruger skal du naturligvis have mulighed for at gå i biografen alligevel. Alle vores sale har 1-2 kørestolspladser, så du kan komme ind og se netop den film, du allerhelst vil. For at undgå misforståelser kan billetter til vores kørestolspladser ikke bestilles online. Hvis du gerne vil reservere en billet, bedes du derfor ringe til os. Så sørger vi for, at den bliver bestilt korrekt.

Parkering

Er du i bil kan du nemt parkere din bil i parkeringskælderen under Bruuns Galleri med indkørsel fra Værkmestergade nr. 27.

Ved besøg i CinemaxX efter kl. 19.00 i hverdage og kl. 18.00 i weekender kan du få refunderet din parkering ved at oplyse din nummerplade.

Save Icon selectedSave Icon
CinemaxX

CinemaxX

close iconLukket
hours